Paketë turistike për 10 ditë

Nga 01 – 10 Gusht

Pension i plote perfshin:

Akomodim ne kushte shume te mira ne qender te Ksamilit vetem 200 mt. nga deti.
Hyrje me 2 dhoma me te gjitha kushtet e mjaftueshme per 4-persona: 2 prinder dhe 2 femije, çmimi 50 euro/nata.

Pension i plote dreke dhe darke. Menu e pasur qe ka per baze prodhimet e fresketa te Detit Jon me shumllojshmeri, kualitet dhe sherbim cilesor 30-euro personi, per 4-persona 120 euro ne dite ne rastin e femijeve te rritur mbi 15vjeç. Femijet nen 15 vjeç kane ulje 50%.

Mengjes per 4-persona 20 euro.

Shezllone plus shetitje me varke ne dite te caktuara per te shijuar bukurite e ishujve te Ksamilit 15-euro ne dite.

Gjithesej shuma e paketes per pension te plote per 4-persona te rritur shkon ne 200 euro ne dite. Per 10-dite 2000 euro.


Per pension te pjesshem (dreke ose darke sipas deshires) 150 euro ne dite, per 10 dite 1500 euro.

Per informacion kontaktoni zotin Astrit:

TEL. +355 699754558 —- +355 692234147

e-mail: abiori.restaurant@gmail.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Visita o Condividi su Facebook
Visita o Condividi su Facebook
Vai su Twitter
Vai su Instagram